Ja! Bliv betalt for at shoppe og spise!

Ja! Bliv betalt for at shoppe og spise!

$10 til $50 Per time! Start i dag!

Shopping arbejdspladser her leverer reelle arbejdspladser, at betaler dig for at shoppe for klude… spise ud på restauranter… gå på en luksus krydstogter… få spa massage… gå bowling… leje film.. .og så meget mere…

Bliv betalt for at shoppe og holde alt gratis!

Bliv betalt for at spise på restauranter!

Bliv betalt for at rejse over hele verden eller gå på en Caribien krydstogt!

Få betalt til Golf på dine yndlings golfbane!

Bliv betalt for at gå til forlystelsesparker!

Bliv betalt for at gå til luksus spabade!

Hvad hvis jeg fortalte dig det var muligt at få betalt $10 til $50 en time bare at gå til din shopping på din favorit mall… spise på dit yndlings restauranter… golf på dine foretrukne golfbaner… eller nyd en film på din lokale biograf… OG få det hele gratis! PLUS, ikke kun gøre du få alting gratis og modtage en stor lønseddel for din tid, men en person betaler for gas til din bil!

DETTE ER ET MUST FOR ALLE OPHOLD I HJEMMET MOMS!

Men ikke kun for kvinder, mænd kan være shoppere også!

Lyd for godt til at være sandt?

Jeg 100% garanti ikke!!!

Hvordan kan jeg vide?

Jeg gør det hele tiden!!

Hvorfor er ShoppingJobsHere.com den nemmeste og mest pålidelige mystery shopping bibliotek på internettet i dag? Først lidt historie…

Mit navn er Carolyn McCarthy og jeg startede som en mystery shopper over 15 år siden… vejen foran computere gjort at finde job så nemt. Jeg har arbejdet for næsten alle mystery shopping firma i erhvervslivet i dag. Desværre finde job var ikke altid let, og det meste af den tid meget frustrerende og tidskrævende. Jeg vidste, at der skulle være en måde til at finde, udfylde og få betalt for arbejdspladser hurtigt og nemt. Og vigtigst af alt, tilgængelige for alle, hvor som helst, uanset hvor de boede. Det er derfor jeg har oprettet ShoppingJobsHere.com og begyndte den mest omfattende, let at bruge mystery shopping job guide online i dag. Vi er eksperter i mystery shopping, og gør det nemt for dig at få en stor paycheck blot for at give din mening!

Vi har over 300 virksomheder, der vil betale dig til:

Gå i biografen og give din mening om trailere og film

Leje film og giv din mening om udlejning

Gå til din yndlings golfbane – golf gratis og giv din mening

Gå til boligblokke og give din mening om renholdelse

Gå i banken og giv din mening om kundeservice og listen bliver ved og ved…

Som du kan se næsten alt, hvad du gør på daglig basis er noget kan du få en lønseddel for! Den gennemsnitlige timeløn for mystery shopping er $10 til $50 per time, selv om mange gange det er højere. Der er job, der betaler $200 + pr. tildeling. Selv efter alle disse år elsker jeg stadig at mystery shop. Jeg elsker at få gratis ting! Hvorfor betale når du får det gratis?

Her er min normale dag på arbejde.. .tell mig, hvis dette er noget du kan lide at gøre…

Jeg kalder min søster eller en af mine veninder at se, hvis de ønsker at gå på indkøb med mig. Eller hvis jeg har mine børn, jeg tager dem sammen til at tilbringe en sjov dag med mor. Min opgave i dag er for at gå til Neiman Marcus at købe tre ting – noget jeg ønsker – men jeg er nødt til at spørge den salg dame til at forsøge at finde en anden størrelse til mig. Der er en del af min opgave… Men dælen, jeg gøre det hele tiden alligevel. Salg damen er virkelig hjælpsom og finder min størrelse. Jeg har et bryllup til at gå i et par uger, så jeg har virkelig brug for en dejlig cocktail kjole. Jeg finde en jeg elsker! Så jeg plukke ud en rigtig sød matchende bukser og skjorte sæt. Okay, stor! Gjort! Jeg går til tjek og kig på mit ur som jeg får i linje, og jeg ser på det igen når jeg er endelig kontrol… to minutter… ikke dårligt, og tjenesten her er fantastisk. Alle er skam hjælpsom. Jeg laver en mental note om, og jeg er færdig! Okay, endnu en ting at gøre, før jeg er færdig med min dag. Jeg er nødt til at stoppe ved den lokale stor kæde butik og tjekke ting ud. Jeg har $50 at bruge… JEG ELSKER GRATIS TING! Jeg udvælge nogle makeup, væv og måske et kassettebånd til min søn. Hey, disse er ting, jeg har brug for under alle omstændigheder, og en anden betaler for det… FÃ…R DET BEDRE???

Jeg endnu en gang blik på mit ur, som jeg får i linje og igen, da jeg tjekke ud. Syv minutter… lidt lang, men de var overfyldt… men så igen, de bør have åbnet en anden kasseapparat. Jeg laver en anden mental note om det, og så jeg forlader, jeg tjekke ud på parkeringspladsen for renlighed. Ser er okay, men der vogne overalt. Nogen fra butikken skulle have plukket dem. En anden mental note. Okay, alle gjort min dag i arbejde! Jeg går hjem, udfylde en onlineformular virksomheden giver mig at bemærke alle mine resultater for dagen. Jeg e-maile det til shopping virksomheden jeg arbejder for, og de sender mig en check for min tid og varer købt.

Restauranter også!

En af de virksomheder jeg arbejder for har alle min lokale Chilis restauranter som en klient. Selvfølgelig tog jeg jobbet lige væk! Mindst en gang om ugen jeg får en opgave at gå til Chili’s, har et gratis måltid, få betalt 20 dollars en time (børnene elsker det!), og give bare min mening af service og faciliteter. Du kan mener nogen rent faktisk betaler du har et gratis måltid!? Andre restauranter, jeg arbejder med… Lone Star Steakhouse, Olive Garden, Outback, Taco Bell, McDonalds, The Chart hus og mange mange flere!

Købmandsforretninger!

Jeg får disse typer af job ofte. Mange virksomheder løn købmand gemmer en masse penge til at sætte oppe deres skærme for tilbud denne uge. Virksomhederne, der ønsker at vide, de får hvad de betaler for. De har brug for nogen til at kontrollere for at sikre deres skærme er oprettet og placeret, hvor de er formodes for at være. De betaler mig at stoppe ved butikken for at kontrollere visningen. Hvis skærmen ikke er der, jeg melde bare tilbage til virksomheden og de kontakte købmand. Jeg behøver ikke at noget, men tjek. Det er sådan en nem opgave, der tager næsten ingen tid overhovedet… og jeg bliver betalt for det!

JEG ELSKER DETTE JOB!

Jeg ved, hvad du siger. ARBEJDE? Du kalder at arbejde? Ja jeg gør.. og jeg elsker det! Okay, så jeg ikke vil være at gøre seks tal helst snart, men det er stor ekstra penge (I gennemsnit $100 til $800 om ugen afhængig af hvor meget jeg vil arbejde i denne uge), og jeg er et ophold på hjemmet mor. Hvad andre job betaler dig $10 til $40 en time og lader dig tage dine børn med dig. PLUS, jeg får det meste af mit tøj, makeup, hus produkter og endda middage gratis!!! Også, jeg får refunderet for den gas, det tager mig at køre til alle disse steder!

Dette er ikke kun for kvinder eller blive hjemme moms! Mænd, universitetsstuderende… nogen kan arbejde som en professionel shopper.

Den bedste del af dette Job?

Du indstiller din egen timer – du gør din egen tidsplan

Selv hvis du arbejder i løbet af dagen kan du altid tage

opgaver og arbejde nætter eller bare weekenden!!

Jeg kan arbejde så meget eller så lidt som jeg vil!

Du er aldrig forpligtet til at træffe enhver opgave.

Du kan vælge hvad der er godt for dig.

Jeg kan selv arbejde, hvis jeg går på ferie!

Jeg bare gå på job bord før jeg forlader for ferie, se hvad arbejdspladser er tilgængelige

i placeringen jeg rejser, og jeg får tonsvis af gratis ting, når jeg går på ferie.

PLUS, jeg får udbetalt, mens jeg er på ferie!

Shop Online!

Mange gange behøver du ikke engang at forlade

dit hus til at shoppe! Mange online virksomheder vil betale dig

at shoppe online butikker og evaluere den service du får.

Og din online bestilling er gratis!

Golfbaner!

Ja, der er virksomheder, der vil betale for

din golf gebyrer bare for at give din mening om den

golfbanen! Kurser over hele USA!

Forlystelsesparker!

Forlystelsesparker landsdækkende vil give dig og din familie

gratis adgang hvis du giver din mening om tjenesterne, parker.

Restauranter!

Der er mange selskaber, der betaler dig hver time og løn

til din aftensmad bare for at fortælle dem, hvad du synes om servicen!!

GRATIS middag for dig og din familie!

Film!

Der er mange virksomheder, at give dig gratis biografbilletter lige til at gå i biografen og

Giv din mening om teatre! Andre vil bare din udtalelse fra åbningen

trailere (eksempler). Ophold i de første 15 minutter eller ophold hele filmen… dit valg.

Hvorfor betale $8,00 + for en biografbillet når du kan gå gratis!?