Prue: Den Super heks, der havde problemer med at gøre magic

At være de ældste søskende har helt sikkert sin afgifter. Dette er især tilfældet med forsigtighed “Prue” Halliwell, ældste af tre søster-hekse. Sammen med sine søstre, Phoebe og Piper, de udgør den stærkeste union af hekse, og således er blevet kaldt den Charmed Ones.

Da de var småbørn, havde søstrene allerede brugt deres beføjelser, mens du spiller tag, eller når de spillede Skjul og søge. Men Penelope, deres bedstemor, valgte at binde deres beføjelser at stoppe dæmoner fra at gå efter dem. Som et resultat, voksede søstrene som normale børn uden fuldt ud at opdage omfanget af deres beføjelser. Søstrene voksede op uden deres forældre og faktisk er blevet rejst af deres bedstemor. Når deres bedstemor død, blev Prue konfronteret med behovet for at påtage sig rollen som far og mor til hendes søskende. Senere ved et uheld snuble Phoebe på hemmelige skrifter i deres loftsrum. Ved recitere en Wiccan vers, begyndte hun en genopdagelse af deres beføjelser som hekse.

Som ældste skulle Prue jage væk dæmoner, der forsøgte at skade hende og hendes søstre. Alene vægten af ansvar senere forårsaget præstationsangst. Arven fra familien Halliwell i heksene blev pludselig placeret på hendes skuldre. Hun vidste, at stige og falde af den Charmed dem høj grad afhang af på hendes lederskab og forpligtelse til at besejre de dæmoner, der truede deres familie. En anden grund til hendes præstationsangst er, at dæmoner altid lurer tæt på dem. Hun forstod, at selv om disse dæmoner frygtet dem, disse fjender kunne også fornemme svaghed i hekse. Når Prue giver at frygte, sætter jo mere hun sit liv og dem af sine søstre i stor fare.

Prues øget frygt for udfører også forårsagede skænderier mellem søstrene. Prue blev en kontrol freak og forsøgte at blande sig med alle aspekter af hendes søstre liv. Hun pålægges nogle “un-søsterlig” regler for at mindske virkningerne af sin præstationsangst. Som resultat, hendes søstre blev oprørsk og foragtede alle sine bestræbelser på at føre dem.

Men deres “charmerede liv” har tilladt dem at genvinde en følelse af balance med hensyn til håndtering af deres magt og ansvar som “gode hekse.”

Den Charmed dem giver et fremragende eksempel på, hvordan magt og ansvar kan forårsage angst, angst, depression og endda indbyrdes personlige konflikter. Som hekse, blev de ledende figurer i tv-serien vist sig at have ekstraordinære beføjelser, der kunne anvendes til at styre naturligt og det overnaturlige verden. Men deres evne til at straks udnytte og kontrollere deres beføjelser førte dem at opleve selvtillid og andre problemer, der truede ikke kun deres stående i historien om hekse, men deres liv.

Tv-serien også forsøgt at vise, at dem, der har magt er så meget tilbøjelig til depression og angst som normale mennesker. Som normale mennesker stødt de også på problemer med personlige relationer, herunder dem, der involverede romance. Selv om de var hekse med beføjelser, havde de også til at tumle med frygt for, at enhver regelmæssig pige eller kvinde kunne forholde sig til.

Mens serien var om fantasy og trolddom, var det at vise, at når det kommer til menneskelige skrøbelighed—mennesker med overnaturlige naturlige kræfter og dem uden tricks af hekseri kan let bytte for bumbles og bump i hverdagen.