Tips til at starte en Online-forretning

Formålet med denne artikel er at give mennesker, der er interesseret i venturing i online-virksomheder verden med min nogle nyttige oplysninger. Tidligere lært jeg den skrap måde af farende ind i online ventures.

Der er langt mere at køre en online forretning end blot at have en god forretningside, købe et navn, at få en hosting virksomhed og at have en hjemmeside designet. Jeg vil vædde på alle ønsker, det var der simpelthen.

Nedenfor er en trin for trin guide. (For formålet med denne øvelse, vil jeg tage det din forretningside og planen er afsluttet).

1. tænke længe og hårdt om dit domænenavn, jeg foretrækker at bruge noget relevant for produktet disse er mere søgemaskine venlige. For eksempel, hvis dit websted blev om sælgende virksomheder ville jeg kigge for at nævne site

2. det næste skridt vil være at finde en vært til dit domæne; de fleste mennesker bruger den samme firma de købe domænet fra.

3. ved hjælp af gratis søgeord værktøjer finde de bedste 2 eller 3 søgeord, at folk er tilbøjelige til at skrive i en søgefeltet, når de søger efter et produkt, du tilbyder, ikke haste dette stadium, forskning det grundigt.

4. derefter til den vanskelige del, at få den rette designer til opgaven, har jeg arbejdet med gode og dårlige, vil jeg anbefale Dan på det gode ved Dan er, hans firma vil hjælpe og rådgive dig hvert trin af måde. Der er mere til en online-forretning end blot en god ide og en flot hjemmeside,

5. næste er en verden af SEO, søgemaskineoptimering. Dette er dybest set kunsten at få dit websted så højt op i placeringer på Google/yahoo osv som muligt. Der er mange mennesker villige til at tage dine penge med løftet om at komme til den første side på en søgemaskine, mit råd må ikke betale for noget, blot få dine designer til at hjælpe dig;

i. design en corporate udseende websted, korrekt brug af farver/skrifttyper og layout er afgørende

II. har teksten på webstedet beriget i søgeord

III. Meta tags/beskrivelse etc er alle anført korrekt, en god designer vil gøre dette.

IV. at have en god hjemmeside handler om at tilføje relevante på tema links og original indhold dagligt; Dette kan opnås ved at have, blogs, fora, ressource sektioner og artikel sektioner. Tjek min hjemmeside på for et eksempel.

v. at have den juridiske side taget omhu i, mener jeg dine vilkår og betingelser og privatlivspolitik hvis du indsamler data fra besøgende. Jeg kan anbefale Kaltons på ikke kun vil Maitland Kalton producere dine vilkår, han vil også forklare i detaljer der fulde betydning.

Vi. få din site er noteret på de vigtigste mapper, dette vil medføre små uundgåelige omkostninger, men der er gratis biblioteker disse er tilgængelige på

VII. Post på fora især dem, der forlader en link til dit websted.

VIII. Endelig ville jeg køre en Adword kampagne med Google.

Disse ting alene vil ikke bringe din virksomhed succes, men det vil give dig en god start, resten er bare ned til hårdt arbejde. Jeg blev informeret i går af en vellykket online forretningsmand, de første 3 år er værst.

Held og lykke med din venture, forhåbentlig denne artikel vil tjene til at hjælpe mennesker med deres ventures.

Om forfatteren – Peter Arkwright for nylig pensioneret fra militæret, han er nu administrerende direktør for

En ny portal, der tillader folk at liste deres forretning til salg

Denne artikel er gratis for genudgiver