Tjene penge i aktier – hvordan dag handlende gør det.

Ingen tvivl om har du hørt om ‘dag traders’ og hvordan de sidde derhjemme at gøre store penge uden at have nogen chef eller kunder eller behøver at interagere med nogen. Så hvordan gør de det? Godt de bruger en række teknikker, men i denne artikel vil vi udforske en (og formentlig den mest brugte), ‘Teknisk analyse’.

Før vi begynder skal afklaring ske, at forfatteren er ikke en økonomisk konsulent og denne artikel er ikke beregnet til direkte eller rådgive dig i din investeringsstrategier. Denne artikel er blot at beskrive nogle af forfatterens bemærkninger om virkelige eller indbildte.

Folk, især hvad angår offentligt tilgængelige oplysninger, tendens til at reagere i det mindste til en vis grad som de opfatter andre til at reagere. For eksempel: Hvis folk fortsætte med at købe materiel, indtil det når en bestemt pris og derefter stoppe (anden grund) én gang, når bestanden vender rundt (efter dyk) og går tilbage op, folk vil være mere varsomme med at holde bestanden efter det går over denne pris igen. Dette er kendt som en ‘modstand’ linje. Selvfølgelig modstand linjer brydes hele tiden men mønstre synes at eksistere inden for lager priser historier.

En teknisk analyist opgave er at være i stand til spot situationer hvor odds er der ind, at en bestemt bestand vil gå op eller ned. Tekniske analytikere Se for visse mønstre og købe og sælge lager baseret på forudsigelser som spotte disse mønstre. Selvfølgelig ingen kan man acurately forudsige hvad aktiekurserne vil gøre 100% af tiden men dag handlende generelt forsøger at holde oddsene i deres favør og Thats hvordan de tjener penge.

Hvis du har kan grund (bare lidt) til at tro, at en bestemt bestand vil gå op du købe nogle. Du anerkender, at det kan gå lidt ned først, så du bestemme hvor langt skal lade det falde før du sælger. Hvis inden for margin, det vender sig og går op du kan ride den hele vejen op til punktet hvor * du forventer it * begynde at falde (en modstand linje). Hvis du holder gør dette (mister lidt eller få meget) igen og igen og du tjene penge bare 50% af tid, du vil drage fordel af din samlede investeringer. Tricket er at være konsekvente. Komme ud hver gang det falder for langt og aldrig ride det ovenfor, hvor du forventer det at slå eller du kan blive fanget i en inverteret spike og miste en hel del virkelig hurtigt.

At studere mønstre du skal få en stock analyis softwarepakke eller gå til en hjemmeside, hvor du kan undersøge bestanden tendenser. Vi gerne gå til OK, så hvad er mønstrene at tekniske Analysists look for?

For at ‘kort’ en bestand er at “sælge” det til en bestemt pris (ikke at have købt det) og derefter ‘købe det tilbage’ efter det falder til under denne pris. Mæglere lade dig gøre dette, og du rent faktisk ender ikke med bestanden i slutningen. Dybest set du ‘slags’ købe materiel forventer det at gå ned i stedet for op.

Her er et par af de mest almindelige:

Hoved & skuldre: Bestanden går op og kommer tilbage. Det går tilbage op men længere (måske 1/3 til 1/2 højere) og falder tilbage til den samme linje. Det går tilbage op igen, men i det samme punkt som første gang og falder igen. Dette mønster ser vagt som en hoved og skuldre. Når prisen falder til under ‘halsen’ forventes at fortsætte med at falde. Investor ønsker korte bestanden i dette tilfælde. Dette mønster ses også hyppigt i en inverteret mønster. I så fald ville en lange (buy bestanden) angives.

Cup & håndtag: Bestanden går ned og derefter tilbage til at danne et mønster, der vagt ligner en kop. Så det går tilbage ned bare en lille og tilbage op til form hvad ligner vagt den kop håndtag (omkring 50% af nederst del cup). Nu er der 2 punkter på en linje, hvor bestanden nået og derefter gik tilbage og det er ret tilbage på toppen af koppen. Tidspunktet for udførelse er når bestanden når dette punkt for 3 gang. Bestanden forventes at skyde op til det næste højere modstand punkt (over cup’s top).

Trekant eller kile: bestanden går op og ned og derefter tilbage op dengang tilbage ned hvor top og/eller bunden prisen mindske konsekvent således at afstanden mellem top og bund er mindre hver gang. Hvis du trak en linje ved at forbinde punkterne af den top pris og derefter en anden linje, der forbinder punkterne i den nederste pris vil du tegne en trekant. Når prisen ‘bryder ‘ af trekanten er det forventes at fortsætte i retningen, at det vil. Meget lignende mønstre til dette kaldes Flag og vimpel.

Dobbelt Top: Bestanden går op og derefter tilbage ned til et punkt og derefter tilbage op. Når det rammer den pris, som det viste på sidste gang vender det igen. Mønstret ligner et M, men alle linjer er diagonal. Hvis det pauser under det punkt, hvor det bund ud (i M) forventes det, at fortsætte ned. En kort er indiceret. En inverteret version af dette mønster (W) tyder på en lang (køb).

Mange flere mønstre er anerkendt og kunsten at læse dem er komplekse. Denne artikel er ikke beregnet til at lære hvordan at købe og sælge aktier ved hjælp af teknisk analyse. Hensigten er kun at introducere emnet og måske inspirere yderligere læring.

Du kan få en masse information om studiemuligheder stock mønstre ved hjælp af teknisk analyse. Gøre en søgning i søgemaskinerne på internettet for “lagre”Teknisk analyse”mønstre” og du vil finde mange websteder, der forklarer det.

Denne forfatter anbefaler to bøger om emnet: ‘Teknisk analyse forklarede’ af Martin J. Pring og “The Master Swing erhvervsdrivende” af Alan S. Farley. Du kan også besøge Alan Farleys hjemmeside og få gratis stock picks af ham og hans medarbejdere på: